Brandweer Thailand rukt uit om penis van één man uit één ring te halen

NONTHABURI:- Een bijzondere operatie voor doktoren in Thailand. Een man wilde zijn penis vergroten en wikkelde er daarom een metalen ring omheen. Ruim vier maanden liep hij hiermee rond, totdat de pijn ondraaglijk werd.

De man ging naar het ziekenhuis in het district Prak Kret maar het lukte de artsen daar niet om de ring te verwijderen. De brandweer werd ingeschakeld om te helpen, schrijft Metro.

Met allerlei elektrisch gereedschap gingen de hulpverleners aan de haal, en met resultaat. Na ruim een uur was de ring eindelijk van het geslachtsdeel verwijderd.

Heel veel langer had de patiënt de ring niet moeten dragen, zeggen de artsen tegen Metro. De kans op een infectie of zelfs amputatie was heel groot.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Viral press
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Metro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!