đŸŽ„ | Man in Chonburi vernietigt in een vlaag van woede, zijn eigen huis volledig nadat hij met zijn socialezekerheidskaart geen geld uit een geldautomaat kon halen

Chonburi:- Een 33-jarige man vernielde in het afgelopen weekend zijn complete huis nadat hij in de wijk Phan Thong géén geld uit een geldautomaat kon halen met zijn uitkeringskaart.

De politie van Phan Thong werd dit weekend op de hoogte gebracht van het incident in een huis in het subdistrict Nong Tamlueng. Ze kwamen aan bij het huis waar de huiseigenaar zich had opgesloten. De politie had meer dan een uur nodig om de huiseigenaar, de 33-jarig khun Thepphon Yindeesuk, te overreden  zich aan de autoriteiten over te geven.

De buren vertelde aan de pers dat Khun Thepphon met zijn uitkeringskaart geen geld uit een geldautomaat kreeg. Het was hem de mogelijkheid ontzegt om 1000 baht te pinnen.  De man was hier bijzonder ontstemt over en ging woedend naar huid om daar naar schatting tienduizenden schade aan te richten, voorwerpen uit de ramen te gooien, te schreeuwen en zijn buren bang te maken. Door het veroorzaakte onrust belden de buren de politie, die vervolgens ter plaatse kwam.

De moeder van de khun Thepphon, die ter plaatse kwam nadat ze was gebeld door de politie, vertelde tegen de reporters ter plaatste dat dit niet de eerste keer is dat hij zijn eigen huis heeft vernield, hoewel het dit keer toch wel heel extreem  was. Volgens zijn moeder heeft khun Thepphon een probleem met het beheersen van woede en heeft hij eerder counseling en ondersteuning geweigerd. 

Nadat hij professionele hulp had afgewezen, verliet zijn moeder het ouderlijk huis om bij andere familieleden in de buurt te gaan wonen, waardoor khun Thepphon alleen in het huis bleef wonen.

Khun Thepphon werd naar een nabijgelegen psychiatrisch ziekenhuis gebracht en zal naar vermeent worden aangeklaagd voor het veroorzaken van een openbare ordeverstoring, zo verklaarde de politie van Phan Thong.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya news
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Top News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!