18-jarige Thais meisje dood aangetroffen in plastic container en gedumpt in verlaten veld in Suphanburi

SUPHANBURI:- Een autopsie onthulde de doodsoorzaak als verstikking en verwonding voor een 18-jarige Thais meisje dat om het leven werd gebracht en gedumpt in een plastic container en achtergelaten in een verlaten veld nabij een bouwkamp in het hoofddistrict van Suphanburi.

Het halfnaakte lichaam van Sumita werd vlak voor het weekend in de grote container aangetroffen. Volgens haar vader, khun Prasan werd Sumita sinds 30 januari vermist .

De politie heeft het lichaam voor autopsie meegenomen en zijn een onderzoek gestart. Een hoofdverdachte, de 19-jarige khun Thanakorn, de volgende dag in Kalasin gearresteerd.

Hij vertelde tegen de recherche dat beiden een romantische relatie hadden, maar dat hij al een gezin had.  Khun Sumita drong er naar verluidt bij hen op aan om hun relatie wijd en zijd bekend te maken,hij was het daar niet mee eens waarna er een ruzie ontstond welke uiteindelijk tot de misdaad leidde.

De vader van het slachtoffer gelooft de beschuldigingen van de verdachte echter niet en zei dat zijn dochter al zes maanden een serieuze relatie had met een Laotiaanse man en van plan was te gaan trouwen.

De autopsieresultaten van het Instituut voor Forensische Geneeskunde van de politie-ziekenhuis toonde de primaire doodsoorzaak aan, dat het een onnatuurlijke dood was als gevolg van verstikking of letsel.

De ambtenaren onderzochten ook de kamers van Khun Thanakorn en het slachtoffer en vonden een kapotte groene fles in een verlaten badkamer naast de trap van de slaapzaal van de verdachte. Volgens de politie was de fles gebroken alsof hij was gevuld met zware voorwerpen totdat hij brak. Binnenin werd ook een stukje van één bh-bandje van Sumita gevonden.

Khun Thanakorn zit vast op het politiebureau van Suphanburi voor verder verhoor.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Siamrath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!