🎥  | Leden van de vrijwillige reddingsdienst in Pattaya gaan een durian te lijf met een hydraulische schaar.

PATTAYA:- Khun Watcharin Sobkrasun pelt samen met zijn assistent een durian met een zgn. ‘Jaws of Life’, een hulpmiddel om mensen uit autowrakken te bevrijden.

De Thaise bevolking die de Thaise koning der vruchten in hun hart gesloten hebben,kregen een nieuwe sensatie voorgeschoteld toen een reddingsvrijwilliger in Pattaya een video plaatste waarin hij de vrucht pelde met een hydraulische schaar, een apparaat dat normaal wordt gebruikt om passagiers uit verpletterde autowrakken te redden.

De 45-jarige  Watcharin Sobkrasun, is vrijwilliger bij de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation en is verantwoordelijk voor het onderhoud van de voorraad reddingsgereedschappen.

Mijn bijnaam is “Rescue 76”, zo vertelde khun Watcharin, hij had doerian gekocht op hetzelfde moment dat hij de maandelijkse gereedschapsinspectie deed.  Hij dacht dat doerian-fans het grappig zouden vinden om hem een ​​vrucht te zien schillen met een gereedschap dat normaal gesproken wordt gebruikt om mensen uit vernielde auto’s te bevrijden.

Het kwam niet geweldig uit.  Het uiterlijk van de doerian was een beetje vernield door de schil, maar de doerian was nog steeds eetbaar, zoals Watcharin liet zien toen hij de vrucht voor de camera at.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!