Pattaya organiseert op 10 september de Olympische Dag 2022 

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya, khun Krishna Boonsawas, maakte bekend dat de kustplaats klaar was om op 10 september de Olympische Dag 2022 op het strand van te organiseren.

Volgens de loco-burgemeester heeft het Nationaal Olympisch Comité van Thailand,  Pattaya aangewezen als gastheer voor Olympische Dag 2022.

De loco-burgemeester van Pattaya, khun Krishna Boonsawas.

De stad bereidt nu de strandgebieden voor om de sporten die die dag zullen worden beoefend, mogelijk te maken. De lijst varieert van 2.5/5 km hardloop- en wandelraces, beachtennis, zeilen, jetskiën, boksen, windsurfen, 3×3 basketbal, en andere sporten.

Khun Krishna zei ook dat het evenement een milieuvriendelijke campagne zou bevatten om het bewustzijn over het sparen van het milieu te vergroten.

“Mensen die aan een race willen deelnemen, worden sterk aanbevolen om hun eigen dopfles water mee te nemen om plastic afval te verminderen”, zo vertelde de loco-burgemeester.

Ook moedigde hij deelnemers aan hardloop- en wandelwedstrijden aan om af en toe afval op te ruimen om bij te dragen aan de ontwikkeling van een groene stad.

Tot slot hoopte de loco-burgemeester op 10 september zoveel mogelijk inwoners van Pattaya te zien, om de atleten uit het hele land te verwelkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!