🎥 | Jong Olifantenkalfje komt in Oost-Thailand vroegtijdig aan het einde van zijn leven, hoe jammer.

CHACHOENGSAO:- Medewerkers van de Thaise natuurbescherming is de mening toegedaan dat het kadaver van een olifantenkalf dat dood is gevonden in de vijver van een lokale boerderij in het Tha Takiab-district van Chachoengsao, door grotere olifanten is dood gestampt.

Een dorpeling waarschuwde het districtshoofd van Thakiab  dat hij gezien had dat het kadaver babyolifant dat in de vijver op hun boerderij dreef.

Het districtshoofd, Rasmin Pruksathorn, inspecteerde met natuurbeschermingsfunctionarissen de omgeving van de boerderij en vermoedde dat de olifant tijdens het zwemmen verdronken moet zijn.

De 47-jarige eigenaar van de boerderij, khun Kraisorn Dusadee, vertelde functionarissen dat de bewoners in het gebied dat verschillende olifanten hard aan het trompetteren waren en dat er vanuit de richting van de vijver het harde geluid van spetterend water te horen was, maar zeiden dat ze allemaal uit angst voor hun eigen veiligheid in huis bleven.

De medewerkers van de dierenbescherming denken dat het mannelijke kalf ongeveer 6 tot 7 maanden oud was. Ze geloven dat de babyolifant per ongeluk door andere grotere olifanten werd gestampt en uiteindelijk verdronk.


De medewerkers voegden eraan toe dat het lichaam zou worden afgeleverd bij Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary voor een uitgebreide autopsie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!