🎥  | Indonesische dorpeling vangt enorme krokodil met alleen een stuk…….TOUW! 

JAKARTA:- Een Indonesische man, genaamd Mr. Usman heeft op het eiland Sulawesi een enorme krokodil gevangen met alleen een stil touw.  Op een video is te zien hoe de dorpeling, de 53-jarige Usman, aan het touw aan weerszijden van de bek van de krokodil trekt.  Later wordt de gigantische krokodil met zijn mond en klauwen volledig vastgebonden.

Het enorme beest bleek maar liefst 4,3 meter lang te zijn.  Maar de moedige Usman zei dat hij de krokodil moest vangen om gevaar voor de lokale bevolking te voorkomen.  Hij zei dat als hij het niet had gevangen, het langs kanaal zou zwemmen tot dat hij één lekker Indonesisch hapje aan de kant zag zitten.

“Het zou gevaarlijk zijn geweest als het via de afvoerkanalen het land was opgegaan, ik moest een kans nu wagen.”

De buren van Usman prezen de gevangenneming en noemden het heroïsch.  Een dorpeling zei dat er in het verleden verschillende aanvallen van krokodillen in het gebied zijn geweest.  De dorpeling merkte op dat Usman de krokodil als een zeldzaam dier beschouwde dat moet worden beschermd en niet moet worden gedood.  Usman meldde de krokodil aan de autoriteiten, die van plan zijn hem weer in het wild vrij te laten, volgens een natuurbeschermingsbureau.

In heel Zuidoost-Azië komen krokodillen van tijd tot tijd menselijke gebieden binnen.  In april werden twee lokale bewoners in de Thaise provincie Chonburi gebeten door een krokodil toen ze op zoek waren naar een varaan in een lagune.  Uit het niets greep een krokodil een lokale man op het been en de andere op hun hand.  Net als bij het incident in Indonesië, pakken de Thaise autoriteiten deze situaties aan door krokodillen te verplaatsen naar plekken waar ze minder snel mensen schade kunnen toebrengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Indonesië
Bron: Reuters 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!