2 maanden na de “crackdown” in Soi Buakhao bij “Tree Town” in Pattaya is er nog steeds niets gedaan aan de verkeerscongestie 

PATTAYA:- Twee maanden na de belofte om hard op te treden tegen het parkeren op Soi Buakhao, waar motoren al smalle rijstroken hebben geblokkeerd, is er nog niets veranderd.  Op de vraag waarom de politie nog niets gedaan werd, werd er geantwoord dat de politie van Pattaya het opnieuw zou proberen.

Automobilisten en bedrijfseigenaren hebben luid en herhaaldelijk geklaagd over de tientallen motoren die geparkeerd staan ​​langs 50 meter van de centrale straat in Pattaya bij de bar Tree Town Market.

Het verkeer is teruggebracht tot een slakkengang omdat rijstroken gedeeltelijk zijn geblokkeerd door geparkeerde fietsen en de motortaxi-standplaats tegenover Tree Town.

Op 28 april beval de verkeerspolitie dat alle geparkeerde fietsen werden verwijderd en instrueerde de bewakers van Tree Town om parkeren op straat te voorkomen, en drong erop aan dat voertuigen binnen het barcomplex zelf moesten worden geparkeerd.

Er werden vervolgens parkeerborden langs de weg geplaatst, maar zoals ze in Nederland en België zeggen, als de kat van huis is, dan dansen de muizen.

Nu blijkt duidelijk dat de politie niet de minste moeite heeft gedaan om hun dictaat daadwerkelijk af te dwingen, dus is er ook géén bal veranderd.

Na meer klachten kwam de politie op 28 juni weer naar buiten en vertelde handelaren herhaaldelijk dat er vanaf 18.00 uur tot 01:00 uur geen parkeermogelijkheden bij Tree Town waren toegestaan.

Óók vandaag beloofden ze weer dat er deze keer ECHT regelmatig patrouilles van de verkeerspolitie zouden worden uitgevoerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!