🎥  | Hoe Thailand van war on drugs naar cannabis curries ging 

UK:- De eerbiedwaardige Britse publiek omroep BBC laat in krap vier minuten nog eens zien welke wonderbaarlijke revolutie zich in recordtijd heeft afgespeeld in Thailand. 

Van een war on drugs met strenge celstraffen voor wiet naar een economie met legale cannabis waarvan zowel boeren en burgers als de staat hopen te profiteren.

De dag waarop het allemaal officieel van start ging – 9 juni 2022 – werd dan ook feestelijk ingeluid door de machthebbers, onder meer met het uitdelen van een GRATIS WIETPLANTJES aan één miljoen Thaise burgers in Buriram.

Ook zien we cannabis ijsjes en andere nu ineens legale wietproducten waarmee het Aziatische land hoopt ook de nodige toeristen te trekken.

Kortom; een fraaie BBC-reportage over een ongelooflijke en razendsnelle omslag met betrekking tot wiet. En een lichtend voorbeeld voor kwakkellandjes zoals Nederland die maar blijven aanmodderen met die war on drugs. Neem eens een voorbeeld aan Thailand zouden wij zeggen…

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in het Verenigd Koninkrijk
Bron: Cnnbs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!