In Zuid Thailand is een 16-jarige jongen betrapt met 112.000 meth-pillen

SONGKHLA:- Daar werd door de drugsbestrijdingspolitie een 16-jarige jongen gearresteerd en 112.000 methamfetaminepillen van hem bij een huiszoeking in het Hat Yai-district in beslag genomen.

Kolonel Akrawut Thaneerat, de hoofdcommissaris van politie Hat Yai, zei dat de politie met een gerechtelijk bevel een huis heeft doorzocht in Soi 7 bij de Khlong Rian-weg in de gemeente Hat Yai.  Ze handelden op basis van anonieme informatie vernomen dat het pand werd gebruikt voor het opslaan van illegale drugs vanwaar de drugs verder werden gedistribueerd.

Toen de politie arriveerde, vluchtte een jongen, later geĆÆdentificeerd als “Ken”, het huis uit.  Hij werd na intensieve een achtervolging aangehouden.

Bij de huiszoeking werden 112.000 methpillen met een straatwaarde van zo’n 3 miljoen baht in een kartonnen doos in een kamer op de tweede verdieping gevonden.

De jongen zou hebben toegegeven dat hij was ingehuurd om de meth-pillen op te slaan en bij kopers te bezorgen.  Hij kreeg voor elke levering ongeveer 10.000 baht.

Hij zou drie keer eerder drugs in het huis hebben bewaard, hij is aangehouden voor verder verhoor over de herkomst van de drugs.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Assawin Pakkawan
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!