🎥 | Het gebed van monniken verstoord wanneer plafond van tempel plots instort

THAILAND:- In de Thaise stad Khon Kaen zijn begin deze week drie monniken ontsnapt aan zware verwondingen. Tijdens een gebed in hun tempel kwam plots een groot deel van het plafond naar beneden. 

Ze hadden het geluk aan hun zijde: het puin viel voornamelijk naast hen, waardoor ze enkel wat schrammen opliepen aan hun benen en voeten.

Een bewakingscamera kon de instorting vastleggen. Aanvankelijk leek de schade beperkt te blijven tot enkele kleine stukken puin, tot al snel een groter gedeelde van het plafond instortte. “We hadden nog maar drie gebeden afgerond toen we opeens luid gekraak boven ons hoorden”, aldus een van de monniken. “We mogen van geluk spreken dat niemand van ons ernstig gewond is geraakt.”

De instorting is te wijten aan de regenval tijdens de doortocht van tropische storm Mulan. Het vele water bleek te zwaar voor het dak van de tempel, met alle gevolgen van dien. Enkele dorpelingen zijn ter plaatse gekomen om mee te helpen met puinruimen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KameraOne
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: KameraOne

Eén gedachte over “🎥 | Het gebed van monniken verstoord wanneer plafond van tempel plots instort”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!