🎥 | Een kapper die in Pattaya varkensvlees verkoper in varkenskostuum werd, trekt de glimlach van vele klanten!

PATTAYA:- Een kapper uit Pattaya die krokant varkensvlees verkoopt als extra inkomen in deze moeilijke tijden, brengt een glimlach op de gezichten van klanten met zijn grappige varkenskostuum van een beroemd personage genaamd “Tu poih-kài” uit het Chinese toneelstuk “Journey to the West”.

“Snelle Jelle” onze razende reporter kreeg de kans om de 44-jarige khun Seksit Chimpali, enkele dagen terug interviewen, nadat hij het Thaise sociale media verschenen was hij een varkenskostuum droeg terwijl hij krokant varkensvlees verkocht.

“Mijn leveranciersslogan is “Hongkong knapperig varkensvlees met gegarandeerd goede saus, zo niet, dan mag je aan mijn varkensstaartje trekken”, zo vertelde Khun  Seksit gekscherend tegen Jelle. Zijn nering bevindt zich voor de Sawang Boriboon Wittaya School in Soi Nern Plub Wan, en is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 11:00 open maar Seksit zei wel dat de klanten zich moesten haasten omdat hij bijna altijd binnen twee uur uitverkocht was.

Getroffen door Covid19 pandemie moest khun Seksit zijn baan veranderen van kapper naar een krokante varkensvleesverkoper om zijn gezin te voeden toen zijn inkomen inzakte. “Ik moest me aanpassen, dus leerde ik hoe ik goed krokant varkensvlees kon bereiden van deze beste chef-kok in de stad die ik kent,” zo verklaarde Saksit.

Omdat hij van nature een grappige man is en het feit dat hij zijn zoon van maandag tot en met vrijdag op deze school moet komen ophalen, zei Saksit dat er net een gloeilamp over zijn hoofd ging, en hij besloot om hier een varkenskostuum te verkopen om zichzelf te maken herkenbaarder. “Het werkt. Soms verkoop ik binnen twee uur 10 kilo varkensvlees. Veel mensen willen graag met mij op de foto.”

Ter herinnering: de verkoper van Saksit bevindt zich vóór de Sawang Boriboon Wittaya-school in Soi Noen Plub Wan, Banglamung.  Hij is een erg aardige en ijverige man en bediend klanten van alle nationaliteiten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!