🎥 | De Seahorse Ferry is nu van Sattahip naar Songkhla in dienst

SATTAHIP:- De veerdienst van Seahorse Ferry is in dienst genomen, de Ferry vaart van Sattahip, de oostelijke regio van Chonburi naar Songkhla, het zuidelijke deel van Thailand, en keert ook terug naar Sattahip.  Een enkele reis duurt ongeveer 20 uur.

De boot vertrekt vanaf de Chuk Samet-pier in het Sattahip-district van de provincie Chonburi en komt aan in de Songkhla-haven.  Hieronder vindt u enkele foto’s, video’s en meer informatie, een volledige galerij van ons team vindt u door hier te klikken.

De veerboot kan voertuigen zoals motoren, auto’s en vrachtwagens vervoeren.  Ook kunnen huisdieren mee op de veerboot.  Er zijn veel kamertypes met een prachtig uitzicht op zee beschikbaar, dus als u een minicruise wilt maken, is dit de ideale gelegenheid

Ons team werd vorige week (14 december) uitgenodigd om de Blue Dolphin mee te varen, daarom video, weliswaar in Thaise taal, maar dat niet nodig om het schip van binnenste zien.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: fb.theseahorseferryofficial 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!