Grote verzameling planten ter waarde van méér dan 150.000 baht van de Pattaya Food and Herb Fair gestolen

PATTAYA:- In de lokale pers werd de diefstal van een grote verzameling bonte planten vermeld, de diefstal zou zich op Pattaya Food and Herb Fair op Xzyte Square voorgedaan hebben.

Khun Panadda Udomnark, 42, zei dat ze bonte planten met een waarde van in totaal 32.900 baht vermiste, haar collega’s de 52-jarige Kanisorn Wongkaew, ging voor 90.000 baht het schip in, en twee andere verzamelaars nog eens voor 30.000 baht.

Ze hebben de vermeende diefstal al gemeld bij de politie van Pattaya voor in totaal 150.000 baht aan verloren bonte planten die naar verluidt zijn gestolen.

CCTV-beelden toonde een vermoedelijke mannelijke dief aan, helaas van onbekende nationaliteit, van begin tot midden dertig, die een hoed en masker draagt, die deze planten steelt op 19 december tussen 18:00 uur tot 7.00 uur  ten tijde dat de kruidenbeurs tijdens deze uren gesloten was.

Khun Sudarat vertelde: “De dief sneed verschillende bladeren van planten af ​​en nam hun wortels die kunnen worden gekweekt.  Er waren op dat moment geen bewakers in het gebied.  Deze dief leek te weten wat ze deden en had kennis van plantkunde, gericht op specifieke planten en soorten.”

De politie doet onderzoek naar het incident en de diefstal.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!