🎥 | De politie van Pattaya vist naar agressieve dronken toeristen met metalen hengels

PATTAYA:- De politie van deze kustplaats heeft deze week geoefend met naar wat eruitziet als lange metalen hengels, de oefening vond plaats op het strand van Jomtien, waar de politie zich voorbereidde op ontmoetingen met “gewapende, dronken en agressieve buitenlandse toeristen”.

De politie vroeg een Nederlandse strandganger, (naam door Olleke Bolleke achtergehouden, maar de initialen zijn A. B. om zich als gewapende, dronken en onbeheerste toerist aan te melden.  Een half dozijn politieagenten, verscholen achter een oproerschild naderden de “toerist” en spelden hem met metalen hengels tegen de grond.

De “acteur” had zijn werkelijke berenkracht niet laten zien, dus het is niet gemakkelijk om te schrijven hoe effectief de hengeltechniek zou zijn in een levensechte gevaarlijke situatie.

De politie van Pattaya heeft echter wel gelijk als ze zulke lage verwachtingen van buitenlandse toeristen heeft. Immers de buitenlanders die betrokken raken bij gevechten, wapens bij zich dragen en zich te buitengaan aan alcohol en drugs is niets nieuws in Pattaya.

Slechts een paar dagen geleden brak er nog een gevecht uit tussen twee buitenlandse toeristen in de buurt van Walking Street, dat bloedig eindigde toen één van hen een mes trok en de ander in de armen stak.  De man bloedde hevig, maar weigerde behandeling in het ziekenhuis.

Ander voorbeeld, vorige maand viel een buitenlandse man een Britse man gewelddadig aan in een sportschool in Pattaya.  Na een ruzie over wie de volgende fitnessapparatuur zou gebruiken, sloeg de man de Engelsman met een halter op het hoofd, waardoor hij verwondingen opliep die met 60 hechtingen dicht genaaid moesten worden, ik bedoel maar.

De hoofdcommissaris van de politie van Pattaya, kolonel Kunlachart Kunlachai, adviseert toeristen om onmiddellijk de politie te bellen als ze het slachtoffer zijn van een misdrijf of een confrontatie aangaan.  Probeer de situatie niet zelf op te lossen, zo waarschuwt commissaris Kunlachart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!