Het onlangs geopende “Lof Land” is een nieuwe toeristische trekpleister in Chonburi

CHONBURI:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand nodigt u uit voor een bezoek aan een nieuwe, spectaculaire bezienswaardigheid van Chonburi, het Lof Land. Lof Land is een spectaculair café dat precies op de klif ligt van wat de lokale bevolking ‘de Grand Canyon van Chonburi’ noemt.

Het is gelegen in het hoofddistrict van Chonburi, in de buurt van de onmogelijke kloof die tot in de verte reikt. De koffie is uitstekend, ja menige lezer van Olleke Bolleke weet dat ik een koffieleut ben, dus ik nodig u graag uit om deze klif te beklimmen om daar onder genot van een ‘bakkie pleur’ te genieten van het prachtige uitzicht.

Okay, okay, de kans dat u op de klif één beetje last krijgt van hoogtevrees is aanwezig, maar voor degenen met een hart voor avontuur kan Lof Land je de once-in-a-lifetime ervaring geven die je nergens anders zou kunnen vinden.

Lof Land is elke dag van 09:00 tot 18:00 uur geopend. Kinderen met een lengte minder dan 120 cm mogen gratis naar binnen. Ik raad u aan om een ​​Warp Ticket voor 300 baht te kopen wat u tegelijkertijd óók kunt in wisselen voor één drankje.

Locatie: Chonburi Grand Canyon

Bellen 061-0382255 / 093-1483222 voor meer informatie.

Olleke Bolleke in Oost Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!