🎥 | De luxe “Jannaat Club” in Indiase stijl in de Pattaya Walking Street van Pattaya NU officieel geopend

PATTAYA:- In de Jannaat Club, de nieuwste luxe nachtclub in Indiase stijl in Pattaya en waar voor méér dan 200 miljoen baht is geïnvesteerd, is in Pattaya Walking Street na twee jaar vertraging, nu toch eindelijk geopend.

De Jannaat Club is nu officieel geopend met een ceremonie waarbij khun Saksit Theerapornsathanon, of “Sia Som”, een van de belangrijkste investeerders voor de club, de ceremonie leidde en een felicitatiegeschenk in ontvangst nam van de burgemeester van Pattaya, khun Poramese Ngampiches en van de voormalige burgemeester van Pattaya, khun Sonthaya Khunplume.

De Jannaat Club, is in het midden van Walking Street gevestigd, het is een luxe nachtclub in Indiase stijl in een gebouw van vier verdiepingen. 

Het is de allernieuwste uitgaansgelegenheid in Pattaya, in feite was de club gedwongen om de officiële opening twee jaar uit te stellen vanwege de aanhoudende Covid19 pandemie begin deze week  toen het eindelijk voor het bedrijfsleven werd geopend om meer bedrijvigheid aan Walking Street toe te voegen.

De toeristen van alle nationaliteiten worden uitgenodigd om daarheen te gaan om het toerisme in Pattaya te stimuleren en tegelijkertijd te voldoen aan de Covid Free Setting-voorschriften. De club is elke dag open en sluit om 2 uur in overeenstemming met het nieuwe wettelijke sluitingsuur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN Nieuws

Eén gedachte over “🎥 | De luxe “Jannaat Club” in Indiase stijl in de Pattaya Walking Street van Pattaya NU officieel geopend”

 1. Het zijn niet bepaald de fijnste toeristen die Indiër.
  Zeer lastig met zaken doen.
  Overal op afdingen, zelfs op het eten.

  En dan die lijflucht.
  Ondraaglijk 😭😩😩
  GÉÉN lang leven beschoren daar in pattaya.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!