Vrouwelijke drugs bendeleider in Thailand gearresteerd, al haar bezittingen werden a la minute in beslag genomen

BANGKOK:- Gisteren is in Nonthaburi een Thaise dame gearresteerd, die naar verluidt aan het hoofd zou staan van een groot drugsnetwerk en haar partner werd ook gearresteerd onderwel werd ook haar activa ter waarde van meer dan 100 miljoen baht in beslag genomen.

De leden van het Narcoticabestrijdingsbureau, Provinciale Politie Regio 1 en een militaire inlichtingeneenheid vielen gisteren 10 panden binnengevallen – drie in Bangkok, vijf in Nonthaburi en twee in Saraburi.

De invallen maakte deel uit van een groot  politieoptreden egen een grote drugsbende die bekend staat als “SN77”, de invallen werdeb in opdracht van generaal Roy Inkhapairoj, het plv. hoofd van de nationale politie uitgevoerd.

De inbeslagnames omvatten een Porsche GT2 RS ter waarde van 30 miljoen baht, een Lamborghini ter waarde van 30 miljoen baht, een Nissan Skyline R32 ter waarde van 7 miljoen baht, een Toyota Alphard-busje ter waarde van 3 miljoen baht, een Mazda RX7 URUS ter waarde van 2 miljoen baht en een Honda Jazz-auto.  ter waarde van 300.000 baht, een horloge van Richard Mille van 20 miljoen baht, een horloge van Patek Philippe ter waarde van 4,5 miljoen baht, en als laatste een 9 mm-pistool, zo zei generaal Roy. 

Rechercheurs die sinds 2017 belast waren met het onderzoek ontdekt dat khun Saranya de leider was van de drugsbende SN77.

De vrouw werd gezocht op grond van een arrestatiebevel uitgevaardigd door de correctionele rechtbank voor samenspanning bij overtredingen van illegale drugs en het in bezit hebben van categorie 1-drugs (methamfetamine en crystal meth) met de bedoeling deze te verkopen, zei luitenant-generaal Sarayut.

De politie arresteerde óók de 35-jarige vriend, khun Chokphiphat Chanwichian, van Saranya, hij werd aangehouden op de Boromratchonnaree-snelweg in het district Taling Chan, Bangkok.

Het stel zou geld uit de drugshandel hebben witgewassen door luxe auto’s, amuletten en luxe horloges te kopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!