🎥 | De look-a-like van de rockster “Lalisa Manobal” blijkt een gebakken kip jonge verkoopster in Centraal-Thailand te zijn

SAMUT PRAKAN:- Een jonge verkoopster van gebakken kip op een markt in Samut Prakan trekt de aandacht nadat mensen commentaar gaven op haar gelijkenis met Lalisa “Lisa” Manobal van de K-popgroep Blackpink en de zangeres in de virale video “Rockstar”.

Eén reporter van de Bangkok Post ging naar de Wat Asokaram-markt in tambon Thai Ban, Muang Samut Prakan, en sprak met de 36-jarige Benyapa, bekend als Gig, die de moeder is van de 17-jarige Kulthida, bekend als Yeehwa, die naar verluidt verdomd veel op Lalisa Manobal lijkt.

Ze zei dat Yeehwa net terug was naar Phichit, waar ze een Matthayom 5-student was op de Taphanhin School. Ze bezoekt Samut Prakan tijdens schoolvakanties.

Mama Benyapa zei dat terwijl Yeehwa hielp met het verkopen van gebakken kip op de markt, veel mensen commentaar gaven op wat zij zagen als haar griezelige gelijkenis met Lisa. Dit verspreidde zich snel op sociale media.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!