Onweersbuien in Pattaya en Bangkok verwacht en gematigde golven in de Golf van Thailand

PATTAYA:- Het meteorologisch instituut van Thailand meldt dat er in sommige gebieden in de bovenste noordoostelijke en zuidwestelijke regio’s onweersbuien en zware regenval worden verwacht. Onweersbuien worden verwacht in 60% van het gebied, vooral in de provincies Nakhon Nayok, Chachoengsao, Chonburi (Pattaya) en Rayong.

Voor de Andaman Zee en de Golf van Thailand worden gematigde golven verwacht, met golven van 1-2 meter hoog in de bovenste Andaman Zee, en hoger dan 2 meter in onweersbuien. In de lagere Andamanse Zee en de Golf van Thailand zijn de golven ongeveer 1 meter hoog, en hoger dan 1 meter in gebieden met onweer. Zeevarenden in deze gebieden worden geadviseerd voorzichtig te zijn en zeilen in onweersgebieden te vermijden.

Noordelijke regio: Er worden onweersbuien verwacht in 40% van het gebied, vooral in de provincies Chiang Rai, Phayao, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanulok, Phetchabun en Tak.
Noordoostelijke regio: In 40% van het gebied worden onweersbuien verwacht, met op sommige plaatsen zware regenval, vooral in de provincies Nong Khai, Bueng Kan en Nakhon Phanom.
Centrale regio: Onweersbuien worden verwacht in 60% van het gebied, vooral in de provincies Uthai Thani, Nakhon Sawan, Kanchanaburi, Ratchaburi, Samut Songkhram, Lopburi, Saraburi en Phra Nakhon Si Ayutthaya.
Oostelijke regio:
 Er worden onweersbuien verwacht in 60% van het gebied, vooral in de provincies Nakhon Nayok, Chachoengsao, Chonburi (Pattaya) en Rayong. Golven zijn ongeveer 1 meter hoog, en hoger dan 1 meter in onweersbuien.
Zuidelijke regio:
 Onweersbuien worden verwacht in 60% van het gebied, vooral in de provincies Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat en Songkhla. Golven zijn ongeveer 1 meter hoog, en hoger dan 2 meter in onweersbuien.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!