🎥 | De dagelijkse politie controleposten zijn terug in Pattaya, niet iedereen is daar blij mee

PATTAYA:- De politie van Pattaya is teruggekeerd naar reguliere politiecontroleposten in de omgeving van Pattaya , nu zelfs met mobiele CCTV-camera’s, dit na een lange onderbreking tijdens Covid19-beperkingen in het afgelopen anderhalf jaar.

De bijna dagelijkse controleposten bevinden zich op verschillende locaties, maar de grootste bevindt zich op Sukhumvit Road, direct voor het politiebureau van Banglamung.  De campagne volgt het beleid van de Koninklijke Thaise politie die er voor moeten zorgen dat de automobilisten zich strikt aan de verkeersregels houden.

De controleposten zijn bedoeld om het verkeer en de verkeersveiligheid te beheersen door technologie en mobiele CCTV-camera’s te gebruiken om automobilisten te vangen die de verkeersregels overtreden.

Sommige van de overtredingen waarnaar de politie op zoek is, is de strikte handhaving van de snelheidslimiet, het rijden onder invloed, het dragen van helmen en maskers, het hebben van een goede verzekering, registratie, belasting en rijbewijzen.

De nationale politie is ook op zoek naar illegale drugs, mensen die mogelijk illegale migranten vervoeren en illegale wapens.

De politie beweerde dat het niet om geld of boetes gaat, maar om het beschermen van mensen door de juiste verkeerswetten te volgen.  Deze bewering kunnen ze beter achter in de Rijp vertellen, want vooraan gelooft niemand daar in (Noord-Hollands gezegde)

Olleke Bolleke in Oost Thailand
Videoclip : Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!