Volgens de loco-burgemeester van Pattaya, moeten er in april 32 openbare toiletten op de Bali Hai-pier klaar zijn.

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya, khun Pattana Boonsawat, vertelde tegen “Snelle Jelle, een fervent “krullenbezoeker” dat er in april 32 openbare toiletten op de Bali Hai-pier in gebruik zouden worden genomen, wat bij Jelle blijheid op zijn Thaise toetje toverde.

De openbare toiletten zullen voor mannen, vrouwen en gehandicapten bestemd zijn.  Zowel Thaise als buitenlandse toeristen bezoeken Koh Larn regelmatig en het aantal neemt vooral in de weekenden toe. 

We verwachten ook dat Covid19 beperkingen voor buitenlandse toeristen, zoals quarantaines en gedeeltelijke grenssluitingen, dit jaar verder versoepelt zullen worden, waardoor er veel meer bezoekers naar Pattaya zullen “trekken”. 

De pier wordt ook gebruikt voor veel evenementen en voor bijeenkomsten, gezelligheid, skateboarden en ’s avonds sporten, wat ook veel mensen aantrekt.  Momenteel heeft de Bali Hai slechts een klein aantal betaalde toiletten bij de parkeergarage en maken we gebruik van openbare bustoiletten, die niet voor iedereen ideaal zijn.”

“Wel is het zo dat de realisatie momenteel op het schema achterloop. Deze vertraging is ontstaan omdat de aannemer die we voor deze klus hebben ingehuurd, vertelde dat er buizen voor elektrische draden en waterleidingen in het constructiegebied van meer dan 18 jaar oud zijn en dringend vervangen dienen te worden, zo vertelde de loco-burgemeester.

 “De grondvesten van de toiletten wordt binnenkort gestort, zodat in april van dit jaar de toiletten klaar voor gebruik kunnen zijn,” zo meent khun Pattana.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!