🎥  | Buitenlandse homofoob die in Pattaya één Thaise schoonheidsdeelnemer aanviel op camera vastgelegd

PATTAYA:- Een dronken buitenlandse hork werd door omstanders met een smartphone gefilmd terwijl hij een vrouwelijke deelnemer tijdens de schoonheidswedstrijd van Miss Universe Thailand bij de billen greep.

De aanranding werd afgelopen zondag gefilmd terwijl de man de vrouw lastig viel tijdens de wedstrijd, een onderdeel van het Pattaya International Pride Festival 2022.

Khun Kasama Sue-tong alias “Tangkwa” gefinisht als derde in de wedstrijd, bracht de organisator  van Miss Universe Thailand onmiddellijk na de “brute aanval” op de hoogte, deze dronken vent greep mij bij de arm en kneep in mijn billen…..oeps!

Het incident werd vastgelegd door de Facebook-pagina Jox Jox Nang Ngam, die is opgericht om nieuws en informatie over schoonheidswedstrijden in Thailand te verspreiden.

De man werd ook gedwongen om respect te betuigen aan de vrouw door zijn handen samen te drukken in het traditionele Thaise wai-gebaar.

https://www.facebook.com/watch/?v=512955383954528

In Pui’s post merkte ze op: “Ongeacht welk geslacht, niemand verdient intimidatie.  Zwijg niet en roep om hulp, net zoals ik en Tangwa deden.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!