🎥 | Australische vader gaat in Thailand een vuistgevecht met apen aan om zijn kinderen te beschermen

KOH PHI PHI:- Een Australische vader raakte in gevecht met een bende apen op het strand van Koh Phi Phi in Zuid-Thailand nadat ze zijn eenjarige zoon hadden aangevallen.  Het werd geen vuurgevecht bij zonsopgang, maar het was behoorlijk pittig, dat kan ik u vertellen.

Riley Whitelum en zijn vrouw Elayna Carausu waren samen met hun twee zonen op de Ko Phi Phi-eiland toen het incident plaatsvond.  Terwijl ze aan het ontspannen waren op het strand, viel een aap hun jongste zoon aan terwijl de anderen apen hun tassen doorzochten.

Riley slaagde erin zijn zoon Darwin te redden, maar niet voordat hij verwondingen opliep door de beten en krassen van de apen.  De familie had vervolgens vaccinaties nodig voor tetanus en hondsdolheid, zo las uw nieuwsbeer in de Daily Mail.

Het paar probeerde eerder op de dag de apen aan te trekken zodat hun zonen ze van nabij konden bekijken, maar dat mislukte.  Ze keerden tegen zonsondergang terug naar het strand, waar ze de dieren spotten.  Toen Riley de groep naderde, liepen de apen naar hun tassen. die belangrijke dingen bevatte, zoals geld, paspoorten, telefoons en portefeuilles.  Een van de apen viel Riley en zijn zoontje aan toen hij probeerde hun bezittingen terug te pakken.  Riley greep snel zijn zoon, raakte toen in een vuistgevecht en sloeg een van de apen om de rest weg te jagen.

Zijn vrouw Elayna, die op dat moment aan het snorkelen was, was zich pas na het gevecht niet bewust van de beproeving.

De 38-jarige vader van twee kinderen vertelde zijn 29-jarige vrouw…: Ik heb een stevige gevecht gehad met een groep apen.

 “Ik voel mijn niet geweldig voor het slaan van een aap, maar mijn zoon Darwin, gaat voor alles.  Geen van de omstanders op het strand stak ook maar één hand uit.

Het stel bezocht vervolgens een nabijgelegen stad om hondsdolheidsvaccinaties te krijgen, waarbij Riley flauwviel van de pijnlijke injectie.  Ze kregen van de doktoren te horen dat ze met grote regelmaat het ziekenhuis moeten bezoeken om hen adequaat voor apenbeten te laten behandelen.

Riley en Elayna hebben negen jaar geleden, kort na hun ontmoeting, hun baan opgezegd om de wereld rond te reizen per boot, ondanks dat ze geen eerdere zeilervaring hadden.

Hun reis is vol gevaren geweest, inclusief ontmoetingen met piraten en ziektes.  Ze financieren hun onderneming via YouTube-advertenties en het crowdfundingplatform Patreon, waar fans tussen de 1 en 100 dollar per maand kunnen doneren om hun reizen te ondersteunen.  Het geld gaat naar bootonderhoud en nieuwe filmapparatuur, waarbij het paar het grootste deel van hun voedsel uit de wateren onder hen haalt.

Het is voor uw nieuwsbeer ABSOLUUT vermeldenswaard dat aanvallen van apen op toeristen niet ongewoon zijn in Thailand en bezoekers wordt geadviseerd om voorzichtig te zijn en de dieren niet te voeren of te benaderen.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!