23 kilo zware python kruipt in Thailand zich vast in een toilet, de leidingen moesten verwijderd 

THAILAND:- In het noordoosten van Thailand werd een python aangetroffen die moest worden verwijderd.  De python was zo dik dat hij vast zat in de pijp die verwijderd moest worden.  

Het verhaal werd voor het eerst gedeeld door een gebruiker genaamd “Chang Lantanoy” in een Facebook-groep genaamd “All about Thailand Snakes”. In het bericht stond: “Huiseigenaar gestrest nadat hij zijn WC.niet kon doorspoelen.  In plaats van dat het water wegspoelde, kwam er nog iets anders naar boven.  

Dankzij de expertise van een slangenvanger’s team kon de python worden gered en kwam de WC verstopping tot een goed einde en kon de slang weer vrijgelaten in de vrije natuur worden vrijgelaten.

Er werden foto’s geplaatst van de slang in het toilet en de pijp.  Het lokale reddingsteam ging naar het huis en hielp bij het vinden van een oplossing.  Ze probeerden het te verwijderen door de slang handmatig vast te houden, maar hoe hard ze ook trokken, de slang zat muurvast.  Het team verwijderde vervolgens de waterleiding die op het toilet was aangesloten.  

De python was zo groot dat de pijp doormidden moest worden gezaagd.  Gelukkig is het zonder schade verwijderd.  De slang is schoongemaakt en gewogen, hij woog 23 kilogram.  Netizens waren het er allemaal over eens dat dit een zeer grote slang was, zelfs voor pythons waarvan bekend is dat ze erg groot zijn.

“Chang Lantanoy“ plaatste een foto met een vergelijking van de slang met een grote frisdrankfles.  De slang was duidelijk groter.  

Pythons zijn in heel Thailand te vinden, er zijn 3 soorten pythons in Thailand en de netvormige python is de langste slang ter wereld.  Het is gebruikelijk om pythons tot 4 meter lang in het wild te zien, terwijl sommige tot 6 meter lang kunnen worden.  Birmese pythons kunnen meer dan 3 meter lang worden en Brongerma’s Blood Python is zeldzaam en kleiner dan de twee andere soorten.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!