🎥  | 25-jarige chauffeur in Pattaya op de bon geslingerd voor het ongeoorloofd gebruik van zijn autosirene

PATTAYA: Een 25-jarige chauffeur heeft een boete van 1,000 baht gekregen voor het illegaal gebruik van zijn autosirene op de openbare weg in deze kustplaats, terwijl zijn vriend beweerde dat zijn vader een reddingsstichting in de provincie Chiang Mai bezat.

De politie van Pattaya op de hoogte gebracht van een bestuurder van een Fortuner die zijn autosirene op de openbare weg aanzette en daarmee andere weggebruikers op de Third Road in verwarring bracht.

De politie van Pattaya ging de weg om de lawaaimaker te zoeken maar kon de auto niet vinden, dus reden ze Soi Buakhao binnen en troffen een witte Fortuner met de sirenes aan, welke voor een apotheek geparkeerd stond.

De politie wachtte vervolgens op de bestuurder die kort daarna terugkeerde samen met drie van zijn vrienden. Zijn naam werd geïdentificeerd als de 25-jarige Khun Worawet Chuearod. Hij beweerde dat hij voor een bekende reddingsstichting in Bangkok werkte en op vakantie was, maar zijn vriend had hevige buikpijn, dus hij moest de sirenes openen om zijn vriend mee te nemen op tijd te behandelen. 

Khun worawet kon echter geen sirenevergunning of een reddingspas aan de politie overleggen. Bovendien vertelde de dat de reddingswerkers in Pattaya de regel kenden om voortijdig toestemming te vragen voor het gebruik van sirenes.

De lokale pers meldde ook, dat een vriend van Worawet ook beweerde dat zijn vader een reddingsstichting in de provincie Chiang Mai bezat, maar de politie verwierp de claim en legde de chauffeur een boete van 1,000 baht op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!