Onbekende chauffeur van een pick-up truck beland in een betonnen weggreppel en raakt daarbij ernstig gewond.

PATTAYA:- Een pick-up truck haalde in Pattaya twee lantaarnpalen neer  voordat hij met zijn pick-up truck in een greppel terecht kwam, waarbij de bestuurder ernstig gewond raakte.

De ambulancebroeders  van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation reageerden reageerde onmiddellijk op de melding, het incident voltrok zich voor het ouderencentrum van Banglamung

Op de plaats van het ongeval werd een witte Isuzu D-Max-pick-up gevonden, gekanteld aan de kant van de bestuurder in een greppel met de bestuurder erin bekneld. De ambulancebroeders moesten de chauffeur met moeite uit de vrachtwagen bevrijden en hem naar het Bang Lamung-ziekenhuis brengen.

Volgens de Thaise pers brak de bestuurder, met een niet-geĆÆdentificeerde naam en leeftijd, twee van zijn benen en werd hij behandeld in het Bang Lamung-ziekenhuis vanaf het moment dat de pers ter perse ging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!