VIDEOCLIP | Pistoolschoten op Jomtien Beach road, gelukkig géén gewonden 

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Pistoolschoten klonken in de normaal rustige straten langs Jomtien Beach, waardoor de mensen in de buurt bang werden, maar niemand gewond raakte.  Het incident vond gisterochtend vroeg plaats toen een nog niet geïdentificeerde man langs de strandweg meerdere schoten met een pistool loste.

De man zou rond 2.30 uur bij de ingang van Soi 3 Jomtien Beach verschillende schoten hebben afgevuurd vanuit zijn auto.  Het incident vond plaats op slechts een paar honderd meter van het politiebureau op Dongtan, dat net is omgebouwd tot een 24-uurs lokaal station, dus de politie was op dat moment aanwezig.

Getuigen vertelden tegen de politie van Pattaya dat ze bang waren voor de schoten en geen idee hebben waarom het zou gebeuren.  Een stel zei dat ze op zoek waren naar street food 

en zich 200 meter van de eerder genoemde politiepost van Jomtien bevonden toen ze pistoolschoten  hoorden en iemand met een pistool uit een autoraam zagen schieten.

Het was onduidelijk of de schutter een bepaald doelwit of slachtoffer in gedachten had en het paar zei dat ze geschokt waren en geen kwaad bloed hadden met iemand die ze konden bedenken.  Ze zeiden dat ze het merk of model van de auto niet konden identificeren en de bestuurder niet hebben gezien.

Een lokale motor taxichauffeur die anoniem wilde blijven, vertelde dat hij de schoten had gehoord, hoewel hij niet getuige was van wat er gebeurde.  Hij gaf aan dat hij duidelijk het verschil kent tussen het geluid van geweervuur ​​en andere soorten knallen, zoals een uitlaatpijp of een terugslag van een auto.  Er zijn tot nu toe geen andere getuigen met meer informatie naar voren gekomen.

De CCTV-beelden in de omgeving zullen nu worden gecontroleerd en geanalyseerd op informatie of duidelijke foto’s van de bestuurder of zijn auto in de hoop een verdachte te identificeren en hem in hechtenis te nemen.  Hoewel er geen gewonden zijn gevallen door de geweerschoten, belooft de politie van Pattaya in Jomtien een grondig onderzoek ter wille van de reputatie van het gebied.

Ze vrezen dat de dreiging van potentieel geweld, gesuggereerd door geweerschoten als deze, het relatief positieve en veilige imago van Pattaya en Jomtien Beach bij het publiek en toeristen, zowel in binnen- als buitenland, zou kunnen aantasten.  Er is een onderzoek gaande en het was onduidelijk of de politie enig bewijs had verzameld, waaronder gebruikte kogelhulzen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!