UPDATE | Politie Thailand treft 78 miljoen baht op de Thaise “Ali Cyaankali” gekoppelde bankrekeningen aan 💰 

BANGKOK:- De politie heeft verschillende bankrekeningen opgespoord met in totaal 78 miljoen baht gekoppeld aan de vermoedelijke “cyanidemoordenaar” Sararat Rangsiwuthaporn alias “Am”, zo maakte de plv. hoofdcommandant, generaal Surachat Hakparn bekend. 

Hij vertelde dat er verschillende banktransacties van verschillende bankrekeningen van ten minste 12 mensen waren ontdekt. Daarom, zei hij, onderzoekt de recherche deze overboekingen verder om de relatie met “Ali Cyaankali” uit te werken.

Generaal Surachate voegde eraan toe dat de politie het verzamelen van belangrijk bewijsmateriaal bespoedigt en mogelijk meer arrestatiebevelen krijgt voor andere personen die bij de zaak betrokken zijn.

De politie gelooft dat de 36-jarige Sararat, 14 slachtoffers heeft vergiftigd om hun kostbaarheden te stelen en te ontsnappen aan schulden die ze aan hen verschuldigd was. 

Een vermeend slachtoffer overleefde het en waarschuwde de politie. Officieren arresteerden khun Sararat op 25 april in het Chaengwattana-regeringscomplex in Bangkok. Ze is tot nu toe beschuldigd van 10 moorden, maar Surachet zei dat de politie genoeg bewijs heeft om haar te vervolgen voor alle 14 dodelijke slachtoffers.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!