Dronken man uit de zee van Pattaya gered na ruzie met vriendin

PATTAYA:- Een zwaar bedwelmde man werd vroeg in de ochtend drijvend gevonden op een boei op 300 meter van de kust in Pattaya, Oost-Thailand. Zijn moeder zei dat hij in zee was beland na een ruzie met zijn vriendin. Om 05.00 uur kregen agenten van het politiebureau van Pattaya te horen dat er een persoon in zee bij het strand van Jomtien was verdwenen. Politie en reddingswerkers haastten zich naar het strand.

De politie vond een 49-jarige vrouw, Bang-on Tiabrit, schreeuwend om hulp. Ze zei dat haar zoon Anon de zee in was gelopen en meer dan een half uur geleden onder water was verdwenen. Reddingswerkers op zee stuurden een boot en vonden na meer dan een uur zoeken de 29-jarige Anon Srirue bewusteloos op een boei meer dan 300 meter uit de kust. Ze brachten hem veilig aan wal.

Khun Bang-on zei dat haar zoon gisteravond ruzie had met zijn vriendin in het ouderlijk huis en boos het huis had verlaten. Zij en de vriendin van Anon maakten zich zorgen en besloten hem te zoeken. Ze troffen Anon op het strand van Jomtien terwijl hij zich tegoed deed aan een fles Samsong De ruzie begon opnieuw. Bang-on zei dat Anons vriendin de dashcam in Anons auto wilde zien, maar hij weigerde die aan haar te laten zien.

De ruzie ging door totdat Anon zijn moeder vertelde dat hij zelfmoord wilde plegen en de zee inliep.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!