Uitgaansgebied in Pattaya meer dan één week verstoken van kraanwater, de bareigenaren zijn radeloos

PATTAYA:- De bareigenaren van een bekend uitgaansgebied in Pattaya zeggen dat ze al meer dan een week last hebben van een gebrek aan kraanwater.  Een jonge bareigenaar op Soi 7, de 26-jarige Sasiprap Sirisawat, zei dat de waterkraan soms water geeft maar vaak het water langzaam uit de kraan sijpelt.

Khun Sasiprap zegt dat zij en andere barbezitters in hetzelfde gebied water van een watertruck hebben moeten kopen om in de bar te gebruiken voor 2.000 tot 3.000 baht per dag.  Sasiprap roept nu de waterleidingsautoriteiten op om het probleem te controleren en op te lossen.  Ze vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat de waterautoriteiten niet reageerden.

 “Ik heb geprobeerd contact met ze op te nemen, maar er is niemand bereikbaar” De Provinciale Waterleidingsautoriteit vertelde tegen Jelle dat ze de kwestie onderzoeken.

Een gebrek aan kraanwater is een probleem voor sommige delen van Pattaya.  In juli protesteerde een menigte van meer dan 50 mensen uit het dorp Moo 4 in Pattaya nadat ze 30 jaar lang geen kraanwater hadden gehad.  De dorpelingen zeiden dat de regering loze beloften van verandering voor hen had gedaan.  Een vertegenwoordiger van de gemeenschap zei dat het subdistrict Nong Plalai hen eerder van leidingwater had voorzien, maar dat het niet schoon genoeg was om te gebruiken.  De dorpelingen moesten twee keer per week 170 baht betalen voor een tank water.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!