Thaise politie treedt hard op tegen merkvervalsing en neemt partij namaakproducten ter waarde van meer dan 15 miljoen baht in beslag

THAILAND:- Nadat de Thaise overheid verschillende Facebook-pagina’s met de naam “KING POWER” op zwart had gezet, nam de politie bij de beheerders van deze pagina’s vervalste merkproducten en gesmokkelde goederen ter waarde van meer dan 15 miljoen baht in beslag .

In de afgelopen week heeft politie-kolonel Virapong Homhuan en een politie-eenheid uitgebreide zoektochten uit naar namaakproducten op 7 locaties uit 3 provincies (Bangkok, Samut Prakan en Samut Sakhon) uitgevoerd. Bij deze invallen werden namaakproducten gevonden van bekende merken zoals parfum, handtassen en schoenen.

De King Power International Group had een klacht ingediend bij bevoegde functionarissen over namaakproducten die in Bangkok en nabijgelegen gebieden worden verspreid. Er waren 17 Facebook-pagina’s met de naam “KING POWER” die mensen ertoe verleidden namaakmerkproducten te kopen en goederen te smokkelen. 

Tijdens het onderzoek heeft de politie pakhuizen gelokaliseerd en bewijsmateriaal verzameld voordat de betwiste eigendommen van meer dan 35,000 eenheden in beslag werden genomen, met een geschatte waarde van meer dan 15 miljoen baht.

De politieagenten zeiden dat ze een verder onderzoek zouden instellen en bewijsmateriaal zouden verzamelen om de betrokken personen ter verantwoording te roepen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!