Thaise eigenaar van de Engelse voetbalclub ‘The Owls’ heeft genoeg van beledigingen en gooit de handdoek in de ring

BANGKOK:- De Thaise eigenaar van voetbalclub The Owls uit Sheffield heeft genoeg van de ‘beledigingen’ die tegen hem en zijn familie zijn gericht en zal geen geld meer in de worstelende Engelse voetbalclub stoppen.

In een verklaring op de website van de club, schreef khun Dejphon Chansiri dat hij weliswaar de verantwoordelijkheid op zich nam voor alle problemen van de club, maar dat hij niet tevreden was met de behandeling die hij en zijn familie van sommige fans kregen.

“Vanaf nu zal ik geen geld meer in de club steken”, zei hij. The Owls staan ​​momenteel onderaan in de Championship, de op een na hoogste Engelse voetbalcompetitie, na hun 3-0 nederlaag tegen Sunderland van vrijdag.

De club promoveerde in mei in de play-offfinale op Wembley uit League One, maar pakte slechts twee punten uit hun eerste negen wedstrijden onder de Spaanse coach Xisco Munoz.

Dejphon, wiens familie Thai Union Plc, ’s werelds grootste tonijnverwerker, controleert, leidde een consortium dat de voetbalclub in 2015 voor £37,5 miljoen overnam.

“Ik ben degene die de club heeft gered en het geld aan de club heeft uitgegeven. Ik ben degene die elke maand gemiddeld zo’n twee miljoen pond moet betalen”, zei hij in de verklaring.

Dejphon erkende dat de club problemen heeft en dat hij voor een aantal daarvan verantwoordelijk zou kunnen zijn, maar zei ook dat hij vond dat een deel van de kritiek op hem en zijn familie ‘over de grens was gegaan’. “Fans kunnen klagen, bekritiseren, sterke meningen en evenwichtige meningen uiten, zeggen wat ze willen”, zei hij.

“Maar niemand heeft het recht om de grens over te steken of te proberen mijn familie schade toe te brengen, te beledigen of aan te vallen, wat opnieuw is gebeurd en wat ik niet kan accepteren.

Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!