Thailand verwelkomt de sporthelden van de Paralympische spelen vanuit Japan op Phuket 

PHUKET:- De autoriteiten van Phuket hebben gisteren de Thaise Paralympische helden hartelijk uit Tokio, Japan op het vliegveld van Phuket hartelijk welkom geheten.

Khun Pongsakorn Paeyo, die drie gouden medailles won in rolstoelraces, vertelde tegen de Thaise media dat hij erg trots is om gouden plakken aan het Thaise volk te mogen laten zien.

Een team van de autoriteiten van Thailand en Phuket onder leiding van de secretaris van de minister van Toerisme en Sport, de heer Khemapol Auitayakul en de gouverneur van Phuket, de heer Narong Woonsiw, verwelkomden 68 atleten hartelijk terug van de Paralympische Spelen in Tokyo 2020.

De groep arriveerde op de internationale luchthaven van Phuket als onderdeel van het Phuket Sandbox-project, zodat ze geen strikte quarantaine hoeven te voeren.  Ze hebben een Covid19 testen ondergaan en waren negatief bevonden voordat ze naar de Four Points by the Sheraton Phuket Patong Beach Resort gingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!