Park beheerders van Koh Phi Phi vragen de mensen om de zee schoon te houden nadat zwangere haai gevangen in hoed sterft 

ZUID-THAILAND:- Het hoofd van het Mu Koh Phi Phi National Park roept de mensen op om de Andamanse Zee schoon te houden nadat duikers een zwangere zwartpuntrifhaai dood vonden, haar lichaam vast in wat lijkt op een geweven strohoed in het koraal vastgeklemd zat. In een video van de duikers waren de rand en de bovenkant van de hoed losgeraakt.  De nek van de haai kwam vast te zitten in de ring van de hoed die aan het koraal vastzat.

Een duiktrainer plaatste foto’s van de ontbonden haai en de baby’s.  Volgens berichten is de haai gevonden door de Vikinggrot op het eiland Phi Phi.  Na het zien van de post, onderzochten de autoriteiten van het Hat Noppharatthara Mu Koh Phi Phi National Park het gebied en ontdekten dat de moederhaai vastzat in de ring van de geweven hoed die aan het koraal was vastgemaakt.

De autoriteiten vertelde dat de zwartpuntrifhaai anders is dan andere vissen.  Ze moesten te allen tijde zwemmen om zuurstof voor hun lichaam te genereren.  Het hoofd van het nationale park zegt dat elke relevante afdeling en lokale gids zal worden gewaarschuwd om elk object op te ruimen dat niet in de zee hoort om een hetzelfde doodsstrijd van andere dieren te voorkomen.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: Asean now

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!