Burgemeester van Pattaya bevestigt dat de stad volgende maand elk weekend ‘Pattaya Music Festival 2022’ zal houden

PATTAYA:- Het Pattaya Music Festival 2022 is officieel aangekondigd en zal volgende maand, maart 2022, elke vrijdag en zaterdag worden gehouden.

De burgemeester van Pattaya, Sontaya Kunplome, onthulde gisteren aan de lokale pers: “We gaan het Pattaya Music Festival houden nadat de Covid19 situatie is verbeterd. 

We zijn afgestapt van de focus op “infecties” naar de focus op de ernst, die erg laag blijft. Na bevestiging met het Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA in Bangkok, zullen we vanaf maart elk weekend weer grote evenementen organiseren om het binnenlands toerisme te stimuleren.”

“Het Pattaya Music Festival 2022 zal volgende maand elke vrijdag en zaterdag worden gehouden in vier gebieden in Pattaya, namelijk Centraal Pattaya, Zuid-Pattaya, Jomtien Beach en Lan Poe Naklua.”

“Het festival is bedoeld om het toerisme en de economie van Pattaya een boost te geven. We zullen echter nog steeds de Covid19 controles voor het festival behouden zoals voorheen, zoals het nemen van ATK-tests en vaccinatiebewijs om ervoor te zorgen dat alles “safe” is. Om zorgzones te betreden, heb je ofwel een bewijs van twee Covid-19-vaccinaties nodig OF een snelle antigeentest die ter plaatse kan worden uitgevoerd.

“Vorig jaar in november genereerde het Pattaya Music Festival volgens de Tourism Authority of Thailand meer dan 300 miljoen baht voor Pattaya. Zowel Thais als buitenlandse toeristen genoten van het muziekfestival en er werden zeer weinig gevallen van Covid19 infecties getraceerd vanaf het evenement, meestal van buiten concertzones waar mensen zich niet aan de regels voor sociale afstand hielden.” 

De definitieve agenda voor het Muziekfestival is nog niet bekend gemaakt. Olleke Bolleke in Thailand merkt op dat Pattaya ook plannen heeft voor een Songkran-festival, hoewel het nog niet duidelijk is of er watergevechten worden toegestaan. 

Momenteel zijn bars, uitgaansgelegenheden en uitgaansgelegenheden nog steeds “legaal” gesloten, hoewel ze mogen worden omgebouwd tot “restaurants”. De huidige sluitingstijd is 11:00 uur voor drankgelegenheden, het is vooralsnog onduidelijk of dit toestemming krijgt voor verlenging tijdens het muziekfestival.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Sophon Kabel-TV
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Sophon Kabel-TV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!