Meer dan 100 marihuanaplanten gevonden bij het parlementsgebouw in Bangkok, WEET u wie deze geplant heeft 😇

BANGKOK:- Het mooie Thailand blijft mij bijna iedere dag verbazen, soms weet uw nieuwsbeer zelfs niet wat hij ervan moet denken, dus ik zeg maar zo…ik zeg maar niets! Zo zijn er in afgelopen weekend méér dan 100 kleine marihuanaplanten in het parlementsgebied in Bangkok ontdekt, een overheidsgebouw en gebied dat volgens de huidige regelgeving verboden terrein is voor het planten, verkopen of gebruiken van cannabis.

In dit mysterie weet echter niemand wie de marihuana heeft geplant, noch stapt er iemand naar uit de gelederen naar voren en neemt de verantwoordelijkheid.

Het marihuanakwekerijtje kwam aan het licht, toen één grote boom bij het parlementsgebouw door de harde wind omviel, ambtenaren die de omgevallen boom inspecteerden om de schade aan te pakken, waren geschokt toen ze ontdekten dat er in de buurt meer dan 100 kleine marihuanaplanten werden gevonden.

Het voormalig parlementslid van de Democratische Partij, khun Watchara Petthong, vertelde de aangesloten Thaise media: “Degene die deze marihuanaplanten heeft gekweekt, heeft geweldige landbouwvaardigheden. De bodem in het parlement is van goede kwaliteit, maar er zijn eerder meer dan 347 bomen gestorven terwijl deze marihuanaplanten goed gedijen zo blijkt.”

Khun Watchara belde Khun Aroon Laipongpaew, de directeur van de veiligheidsdienst van het Parlement, om het te onderzoeken. De politie werd gestuurd om alle marihuanaplanten uit de grond te trekken, terwijl het onderzoek wordt voortgezet om de eigenaar van deze marihuanaplanten te vinden.

Op het moment van schrijven heeft niemand de verantwoordelijkheid genomen en het blijft een mysterie wie de marihuana heeft geplant. Het is onduidelijk waar de planten naartoe zouden worden verplaatst, die nu in Thailand gedecriminaliseerd zijn, maar strikt verboden zijn op plaatsen zoals overheidsgebouwen, scholen en politiebureaus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Matichon.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!