Man op vliegveld Suvarnabhumi overmeesterd, die probeerde met bijl en pistool aan boord van een vliegtuig wilde gaan

SAMUT PRAKAN:- Gisteren werd een 34-jarige Thaise man gearresteerd nadat hij op een motorfiets een beperkte zone Suvarnabhumi Airport opreed. Niet lang daarna haalde hij een bijl te voorschijn en begon de glazen deuren in gruzelementen te slaan, dit in een poging om aan boord van een leeg vliegtuig van Bangkok Airways te komen.

Volgens de luchthavendirecteur, Kittiphong Kittikhajorn gebeurde dit incident rond 11.50 uur, toen bewakers werden gewaarschuwd dat de man vanaf parkeerplaats nummer 3 een verboden zone was opgereden.

Toen de man probeerde een vliegtuig van Bangkok Airways binnen te gaan dat net passagiers had uitgeladen bij een poort die naar controlepost 3 leidde, sloten de luchthavenmedewerkers onmiddellijk de poort om de overtreder in de val te lokken.  Maar hij gebruikte een bijl om twee glazen deuren in te slaan in een poging te ontsnappen en werd kort daarna gearresteerd’, aldus de luchthavendirecteur.

Hij voegde eraan toe dat de man onder invloed leek te zijn van een of andere drug of alcohol toen hij werd gepakt. Behalve de ijzeren bijl troffen luchthavenbeveiligers ook een eigengemaakt pistool, een schaar en een amfetaminetablet aan.

 Een van de bewakers raakte lichtgewond toen hij probeerde de man te arresteren, maar het incident had geen invloed op de vluchtoperaties op de luchthaven, dankzij de veiligheidsagenten die snel reageerden op de noodsituatie, zei de luchthavendirecteur.

De overtreder is overgedragen aan de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!