Luxe massagehuis van plezier in Bangkok staat voor 470 miljoen baht in de verkoop

BANGKOK:- Onroerend goed gaat in de hoofdstad van Thailand snel van hand in hand, zakenpanden gaan altijd in de verkoop, maar het komt niet elke dag voor dat een groot bordeel openbaar te koop wordt aangeboden.

De eigenaar van een “Soapy massagecomplex” in Bangkok heeft onlangs zijn onroerend-goed met bedrijf te koop aangeboden voor 470 miljoen baht. Nadat dit bekend weten, ging de aanbieding onmiddellijk viraal door het land.

De koper krijgt niet alleen de locatie met 5 verdiepingen, maar krijgt ook het bedrijf overhandigd met een vergunning om als massagesalon en restaurant te opereren.  Ook het managementteam blijft in dienst.  De eigenaar beloofde zelfs dat het bedrijf tussen de  3 miljoen baht en 6 miljoen baht per maand zal kunnen genereren

De locatie op Arun Amarin Road in het Pinklao-gebied van de hoofdstad werd gepost op een Facebook-groep voor het verkopen en kopen van bedrijven.  De eigenaar zegt dat hij het bedrijf verkoopt omdat hij oud wordt en niemand in de familie heeft om het stokje over te nemen

Volgens het Thaise Daily News zou al iemand van plan zijn het bedrijf te kopen.

Hoewel de ‘soapy’ massagebusiness algemeen bekend staat om zijn seksuele diensten, is prostitutie nog steeds illegaal in Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailynews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!