Koh Samui verwacht in juli 1.000 buitenlanders

~WETEN WAAR MEN AAN TOE IS~
(Weten wat men te verwachten heeft)

KOH SAMUI:- Het paradijselijke vakantie-eiland verwacht in de maand juli als onderdeel van het sandbox programma 1000 buitenlandse toeristen, hoewel het toeristisch programma nog wel door de Thaise overheid goedgekeurd moet worden.

Daarna kunnen toeristen die zijn ingeënt tegen Covid-19 zonder quarantaine reizen naar bepaalde bestemmingen in Thailand die een zgn. groepsimmuniteit hebben bereikt.  

Zowel Koh Samui als Phuket streven ernaar om in de komende maanden 70 procent van hun bevolking te vaccineren ter voorbereiding op heropening voor buitenlandse vakantiegangers.  

De voorzitter van de Tourism Association of Koh Samui, Khun Ratchaporn Poolsawadee, verwacht dat in de eerste week van juli ongeveer 1.000 buitenlandse toeristen Koh Samui zullen bezoeken.  Het vakantie-eiland noemt zijn heropeningscampagne “Wonder Island”

Hoe Pattaya het gaat noemen is vooralsnog onbekend, we kunnen alleen maar duimen dat wij zo snel mogelijk weer onze familie, vrienden en kennissen uit Nederland en België mogen begroeten.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!