Johnson & Johnson vraagt ​​in Thailand vaccin registratie aan

~WAAR AAS IS, VLIEGEN DE KRAAIEN~
(Als er iets te halen valt staat iedereen vooraan)

BANGKOK:- De Food and Drug Administration (FDA) heeft bevestigd dat het Amerikaanse bedrijf Johnson & Johnson eenmalige vaccinatie registratie in Thailand heeft aangevraagd.  Khun Surachoke Tangwiwat van de FDA voegde toe dat sommige vereiste documenten nog steeds ontbreken en dat de e binnen 30 dagen moeten worden ingediend.  

Het Chinese Sinovac-vaccin is nog steeds niet geregistreerd voor gebruik in China.  Het kan door de FDA zijn goedgekeurd voor Thailand als het effectief en veilig is.  Het vaccin van AstraZeneca, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Oxford, VK, is tot op heden het enige door de FDA geregistreerde vaccin tegen Covid19.  

AstraZeneca zal echter niet de enige vaccinleverancier in het VK zijn.  Het Amerikaanse Novavax zou ook leverancier kunnen worden als zijn vaccin FDA-goedkeuring krijgt. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron:  The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!