Vaten met ambachtelijk bedorven bier stroomden weg tijdens protest in Bangkok

~EEN VAATJE ZUUR BIER~
Een vrouw die te oud is om mee te trouwen)

NONTHABURI:- Barbezitters en bierbrouwers leegden biervaten en flessen vol bedorven alcohol in een afvoer buiten het ministerie van Volksgezondheid. De protestactie volgt een week nadat de coalitie van bierverkopers een oproep deden om nieuwe en oude maatregelen rond alcoholverkoop te versoepelen. 

Tijdens het protest wat genoemd werd “Justice Poured Out” stortte een coalitie van alcoholverkopers de bedorven alcohol bij het Department of Disease Control om hun verliezen op dramatische wijze uit te beelden.

Archirawas Wannasrisawas, leider van de Craft Beer Association, zei dat ze wilden laten zien dat veel partijen ambachtelijke bieren en bieren van de tap, zijn verrot door de aanhoudende verkoopbeperkingen, omdat ze niet lang bewaard kunnen worden.

Achirawas zei dat de meer dan 300 locaties en 5000 mensen in Bangkok die getroffen zijn door het verbod, naar schatting 150 miljoen THB per maand verliezen.

De groep suggereerde dat ambtenaren, om Covid-19-infecties tegen te gaan, zouden moeten toestaan ​​dat bars heropend worden en restaurants alcohol kunnen schenken, zolang klanten sociaal afstand houden, geen glazen delen en niet opstaan ​​om te dansen.

Ze hebben ook opgeroepen tot hervormingen, zoals het beëindigen van het reclameverbod en het verlengen van de wettelijke verkoopuren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!