Is het nodig om een ​​LGBT-vriendelijk hotel in Phuket te vinden?

~LIEVER STAAND STERVEN DAN LEVEND KRUIPEN~
(Blijf trouw aan je principes)

PHUKET:- Ondanks de aanzienlijke wereldwijde vooruitgang in de richting van tolerantie en acceptatie van mensen van verschillende culturen, rassen, geslacht en seksuele geaardheid, zijn er nog steeds enkele landen in de wereld waar LGBT-reizigers beter kunnen wegblijven.

In tegenstelling tot die paar landen, staat Thailand bij de acceptatie van LGBT gemeenschap voorop en is het een prachtig land om te bezoeken met een levendige bevolking en een prachtig natuurlandschap, zoals in Phuket.  Als u een reiziger bent die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie tijdens een verblijf in een LGBT-vriendelijk hotel, dat is Phuket een geweldige plek om uw zoektocht te beginnen.

Laat uw nieuwsbeer voordat hij verdergaat met schrijven, één ding duidelijk maken: in het algemeen houden de Thaise mensen zich niet bezig met de genderidentiteit of seksuele geaardheid van anderen, waardoor het land van de glimlach, een geweldige land is voor LGBT-reizigers om te bezoeken en zich BOVENAL veilig te voelen.

Phuket is niet anders, met zijn kleurrijke nachtleven en adembenemende natuur die alle gasten verwelkomt, vrij van vooringenomenheid of vooroordelen.  Als zodanig is het vinden van een geschikt LGBT-vriendelijk hotel in Phuket een gemakkelijke taak, aangezien de bevolking en de cultuur in het algemeen zo gastvrij zijn voor iedereen.

WAAROM PHUKET
Phuket, het grootste eiland van Thailand, is het meest bezochte tropische strand van het land en verwelkomde voor de Covid19 pandemie jaar op jaar miljoenen reizigers.  Er is altijd iets voor iedereen, en vanuit je LGBT-vriendelijke hotel in Phuket heb je toegang tot een breed scala aan activiteiten tot je beschikking.

Phuket International Airport ligt aan de noordkant van het eiland, waardoor reizen van de luchthaven naar de verschillende delen van Phuket een fluitje van een cent kan zijn.  

Aan de oostelijke kustlijn ligt Phuket Town, een oude 19e-eeuwse stad in Chinees-Portugese stijl met een rijke en interessante geschiedenis van handel en scheepvaart.  

In het zuiden liggen de toeristenstranden Kata en Patong, twee schitterende stranden op het westen, waarvan de laatste bekend staat om zijn nachtleven.  Vanaf al deze plaatsen bent u gemakkelijk bij alle attracties en activiteiten, zoals jetskiën, snorkelen, eilandhoppen en meer.

HEB IK EEN LGBT VRIENDELIJK HOTEL NODIG IN PHUKET?
Gezien de reputatie van Thailand als een LGBT-vriendelijk land, is het een terechte zorg om te weten of u tijdens uw verblijf in Phuket een specifiek LGBT-vriendelijk hotel moet zoeken.  Als het land en zijn mensen tolerant zijn, zouden tenslotte niet alle hotels veilig moeten zijn?

De waarheid is dat, hoewel de meeste Thais geen aandacht besteden aan de persoonlijke voorkeuren van iemand anders voor een levensstijlkeuze, er veel toeristen uit andere landen zijn die misschien niet dezelfde open wereldbeelden delen.  Daarom, als u zich zorgen maakt over uw veiligheid terwijl u op vakantie bent, is het onze aanbeveling om uw gewenste hotel in Phuket te vragen of ze LGBT-vriendelijk zijn.  Omdat de cultuur en de mensen zo open en gastvrij zijn, vinden de meeste hotels het niet nodig om te adverteren dat ze LGBT-vriendelijk zijn.

Natuurlijk is er een zeer kleine kans dat u tijdens uw vakantie in Thailand met discriminatie te maken krijgt, het biedt wel enig comfort in de wetenschap dat uw hotel vrij zal zijn van onfrisse gasten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Tekst: Olleke Bolleke in Zuid Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!