Ambulance aangereden door pick-up truck in Khon Kaen, zes gewonden

~DAAR ZAL WAT ZWAAIEN~
(Daar zal een hartig woordje over gesproken worden)

KHON KAEN:- Zes mensen, waaronder een zieke patiënt, raakten gewond nadat een ambulance en een pick-up truck dinsdagavond op elkaar knalden op een kruispunt in het Muang-district van de noordoostelijke provincie Khon Kaen, meldde de politie.

Het ongeval vond plaats rond 20.30 uur op een kruispunt bij de stadspoort op de snelweg Mitrapap.

Apisak Daipolmak, 47, van de Sawang Khon Kaen Uthit reddingseenheid, vertelde de politie dat de ambulance een zieke vrouw uit de Si Than-gemeenschap, uit een buitenwijk, naar het Khon Kaen-ziekenhuis zou brengen.

Toen de ambulance de kruising overging botste een pick-up tegen de zijkant van het voertuig, zei meneer Apisak.

Zes mensen in de ambulance raakten gewond: vier reddingswerkers, de zieke vrouw en een familielid die haar vergezelde. Ze werden opgenomen in het Khon Kaen-ziekenhuis.

De politie doet momenteel verder onderzoek.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Foto: Een foto van een beveiligingscamera toont de pick-up en de ambulance midden op het kruispunt nadat ze dinsdagavond in het district Muang, in de provincie Khon Kaen, in botsing waren gekomen. Zes mensen, waaronder de patiënt, raakten gewond. (Foto meegeleverd)

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!