Parkwachters van Kanchanaburi strikken een vermoedelijke vogelvanger

~ELK SCHOT IS GÉÉN EENDVOGEL~
(Niet iedere poging of alles wat je doet is succesvol)

KANCHANABURI:- Daar werd enkele dagen terug een  Een 64-jarige man betrapt werd op het strikken van wilde vogels in het Sai Yok National Park in Kanchanaburi, de man is beschuldigd van vier overtredingen.

Volgens het departement van nationale parken, afdeling flora en fauna ontdekten parkambtenaren op een patrouille tegen houtkap, Thaise man die in het bos op de loer lag om wilde vogels te vangen.

Hij gebruiken kip als lokmiddel om andere dieren voor het vizier te lokken. De ambtenaren hielden de man aan, die later werd geïdentificeerd als Khun Sombat Nilubon, een 64-jarige Thaise man die in het subdistrict Sai Yok woont.

Hij werd beschuldigd van het jagen op beschermde soorten dieren zonder toestemming, het bezitten van een beschermde soort, het schaden van de soort en het meebrengen van wapens in het bos.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in West Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!