Het nieuwe skatepark onder Bali Hai-viaduct van Pattaya is veilig bevonden en klaar om binnenkort geopend te worden.

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Een speciaal technisch onderlegd veiligheidsteam heeft afgelopen weekend het langverwachte skatepark. onder het Bali Hai-viaduct geïnspecteerd en goedgekeurd, waarbij bevestigd wordt dat ze voldoen aan de Thaise normen. 

Één veiligheidsinspecteur van Pattaya, khun Kieatisak Siwongchai, vergezeld can een technicus van de Thailand Extreme Sports Association, khun Kowit Thitiroongrueang, onderwierpen het nieuwe sportgebeuren nadat de constructie door de ondernemers was opgeleverd.

Khun Kowit vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter het volgende: “Het veld voor extreme sporten, met name het skatepark, is getest en gecertificeerd en heeft alle veiligheidstests doorstaan, dit geheel volgens de standaard van de Thailand Extreme Sports Association.”

“Ongeacht de certificering, we zullen de juiste veiligheidsuitrusting en bescherming nodig hebben bij het gebruik van het skatepark.  We zullen duidelijke regels hebben opgesteld voor degenen die het park gebruiken en het stadspersoneel zal het gebied regelmatig inspecteren om ervoor te zorgen dat deze regels voor ieders eigen gezondheid en bescherming worden nageleefd, zo beëindigde Khun Kowit zijn praatje met Jelle.

Volgens Khun Kieatisak zullen zal de stad  Pattaya binnenkort de grote openingsdag van het park aankondigen.

Olleke Bolleke houdt u oude hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!