Vandaag, maandag 5 juli opent Taco Bell zijn eerste filiaal in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Nadat Uw nieuwsbeer maanden naar borden van “Coming Soon”op Beach Road in Pattaya, heeft moeten aankijken,  opent het eerste Mexicaans fastfoodrestaurant Taco Bell vandaag maandag 5 juli zijn deuren.

Het filiaal is te vinden op de begane grond van Royal Garden Shopping Mall aan Beach Road naast Burger King onder gigantische billboards en is dus gemakkelijk te vinden.  Vanaf vandaag bezorgen ze ook via Foodpanda en Grab.

Taco Bell, een extreem populair Mexicaans fastfoodrestaurant in Amerika, was al enkele jaren open in de omgeving van Bangkok aanwezig en breidde gestaag uit met acht vestigingen in Bangkok en één in het nabijgelegen Nonthaburi.  De vestiging in Pattaya is de eerste grote uitbreiding buiten de regio van Bangkok en maakt deel uit van het marketingplan om verder uit te breiden in Thailand.

Hoewel sommigen de komst van Taco Bell in onze kustplaats  misschien in twijfel trekken, gezien de huidige situatie in Pattaya als gevolg van Covid-19, hebben degenen die geassocieerd zijn met Taco Bell er alle vertrouwen in dat het restaurant een succes zal worden in Pattaya, vooral wanneer het wereldberoemde nachtleven en entertainment van de stad weer mogen heropenen en toeristen weer langzaam aan terugkomen. In Amerika is het merk vooral populair geworden bij nachtelijke bars, pubs en nachtlevengangers.

Volgens Yum!  Brands Inc, het moederbedrijf van Taco Bell, beleeft het bedrijf in Bangkok een succes gehad, zowel van buitenlanders die bekend zijn met hun succes in de Verenigde Staten, maar ook met lokale Thaise inwoners die genoten van pittigere speciale items op het menu die niet in de VS te vinden zijn  .  En ja, Taco Bell heeft rundvlees, een veel voorkomende vraag over wanneer ze voor het eerst in Thailand werden gelanceerd, was dit geen normaal menu-item, maar nu wel.

In hun eigen woorden, Taco Bell Corp., een dochteronderneming van Yum!  Brands, Inc., (met andere zwaargewicht restaurants in Thailand zoals KFC en Pizza Hut) is een wereldberoemde Mexicaans geïnspireerde restaurantketen die aanpasbare taco’s, burrito’s en andere specialiteiten serveert met gedurfde smaken, hoogwaardige ingrediënten, baanbrekende waarde en de beste-  in-class klantenservice aan meer dan 42 miljoen klanten per week over de hele wereld.  Er zijn momenteel meer dan 600 Taco Bell-restaurants in 30 landen buiten de Verenigde Staten en meer dan 7.000 restaurants in de VS, met de uitbreiding die nog steeds doorgaat op internationale markten.

 Als onderdeel van hun opening bieden ze tot 31 juli gratis zachte / knapperige taco’s aan bij de aankoop van een combo-set, zo bericht hun advertentie op sociale media.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!