Felle brand legt huis in de wijk Pan Thong van Chonburi in as, de bewoners wisten ternauwernood te ontsnappen

~HET BRANDDE ALS EEN TIERELIER~
(Een heel erg hevige brand)

CHONBURI:- Zeven mensen, waaronder bejaarde bewoners en kinderen, wisten vlak voor het afgelopen weekend uit hun huis bij een woningbrand in de wijk Pan Thong te ontsnappen.

De politie van Pan Thong werd net na middernacht op de hoogte gebracht van de brand van angstige omwonenden in een huis aan de achterkant van een boeddhistische tempel in Bang Nang.

De brandweer rukte met meerdere brandweerauto’s uit en ontdekten dat het vuur hevig woedde in het half cement en half houten woonhuis, waarbij er rook de nachtelijke hemel in dwarrelde en een grote menigte bezorgde buren, monniken en dorpelingen aantrok.

De brandweer had ongeveer een uur nodig om het vuur onder controle te krijgen.  Het huis werd door de brand totaal vernield, maar gelukkig vieren er geen gewonden of doden gevallen.

De 35-jarige Khun Phonpan Sinsap, een bewoonster van het huis, vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende repoter: “We sliepen in het huis.  Ik hoorde iemand (een familielid) schreeuwen dat het huis in brand stond.  Ik rook dat er iets in de fik stond en riep mijn familie bijeen om ontsnappen.  In totaal woonden we met z’n zevenen in dit huis. Wonderwel raakte er niemand van mijn familie gewond, maar de kosten van de schade moeten nog worden geschat.”

De politie zet haar onderzoek voort om de oorzaak van de brand te vinden en de familie is geholpen om tijdelijke huisvesting en ondersteuning te vinden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pu Kerd Malui
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!