Een aanvaring van rondvaartboten in Samut Prakan kost een mensenleven en twee gewonden 

SAMUT PRAKAN:- Een man kwam om het leven en echtpaar  raakte gewond toen twee longtailboten afgelopen weekend in botsing kwamen op een kanaal in het district Bang Bo.

De aanvaring vond plaats rond 16.00 uur in het Khlong Kalaya-kanaal in het dorp Moo 2 in Tambon Bang Bo. Politie en reddingswerkers van de Ruam Katanyu Foundation werden ter plaatse gestuurd.

Kapitein Jakthong Kammapol, rechercheur bij het politiebureau van Bang Bo, zei dat getuigen hen vertelden dat de twee boten in tegengestelde richting voeren en in een bocht in het kanaal met elkaar in aanvaring kwamen.

De 32-jarige kapitein van een rondvaartboot, khun Prasit, werd gedood.

De 50-jarige khun Saichol Yunuch, en zijn 52-jarige vrouw khun Nusara Wongpongsawiwat, voeren in de andere boot, en raakten allebei gewond.  Ze zijn opgenomen in het ziekenhuis van Bang Bo.

De politie doet onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sutthiwit Chayutworakan
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!