De politie ondervraagt ​​verdachten om het brein achter de immense slachting van zwaluwen op Phatthalung in Thailand te vinden

PHATTHALUNG:- De Thaise politie heeft bekend gemaakt dat alle zes verdachten achter de massaslachting van zwaluwen op het zuidelijke eiland Phattalung zich hebben aangegeven nadat ze kennis hadden genomen van hun arrestatiebevel.

De zes verdachten  worden verhoord om het brein achter deze massaslachting van de zwaluwen en vernieling van duizenden vogelnestjes te achterhalen, aldus de politie.

Het bedrijf Siam Nest Co, de houder van de negende concessie voor het nesten van vogels in de provincie, had een klacht ingediend nadat het tussen 9 en 17 september de vogelnesten had geoogst.

Het bedrijf zei dat toen het verzamelteam in de laatste grot arriveerde, ze geen nesten aantroffen, maar de karkassen van meer dan een miljoen gierzwaluwen, overblijfselen van een brand en afval, waaronder plastic flessen en schoenen.

De schade van dit vogelbloedbad werd geschat op ongeveer 5 miljard baht, aldus het bedrijf.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!